25 november 05:58, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Ett urval ur natten händelser i länet. Presstalespersoner under måndagen är Stefan Gustafsson och Jenny Widén.

Kl 23.28 Varberg, trafikbrott mm
Polis larmas till Getterövägen/Östra Hamnvägen. Vittne har sett en bil som kört genom staket mm på platsen och ner i vattnet. En bil till ska finnas på platsen enligt vittne, oklart om någon är skadad. När polis kommer till platsen finner de en bil men den står nu på land, den är tom. Bilen har dock uppenbart varit nere i vattnet. Räddningstjänsten kontrollerar området i vattnet men ingen person hittas. Polisen larmar hundpatrull för att söka i närområdet. Bilen är inte anmäld stulen. Trots sök med hund så finner inte polisen någon misstänkt person. Anmälan upprättas smitning från trafikolycksplats samt vårdslöshet i trafik. Ingen gripen.

Kl 04.07 Halmstad, stöld
Polis larmas till en bilfirma vid Olofdalsvägen där vittnen sett personer, troligen två män som höll på med något vid uppställda bilar. Troligen verkar de montera av hjul på uppställda bilar. Händelsen dokumenteras
bl a av kameraövervakning. Polis åker till platsen och när de kommer fram så kan anmälaren fortfarande se att männen är kvar på området. En personbil lämnar platsen men en av de misstänkta är kvar och kan gripas. Oklart om männen kommit till platsen i den bil som lämnat eller om det är en bil som tillgripits på plats. Uppgifter kring bilen larmas ut.

Något senare så får polisen uppgifter på att den bil som avvek hittats under färd och kunnat stoppas. I bilen finns en man som polisen misstänker var gärningsman nr 2 vid tidigare inbrott. Han grips. Bilen beslagtogs.  

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen