25 november 07:04, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.07 polisen har från midnatt hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.14 en polispatrull kontrollerade en person på Östra Storgatan i Nyköping. Polisen misstänker att personen ifråga var drogpåverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott. När mannen, som är i 25-årsåldern, skulle identifieras uppgav han en annan persons identitet varför han också blir misstänkt för brottet falsk tillvitelse.

02.25 vid kontroll av en cyklist på Östra Kvarngatan i Nyköping visade det sig att cykeln som mannen cyklade på var anmäld stulen. Polisen tog cykeln i beslag och mannen, som är i 25-årsåldern är nu misstänkt för häleriförseelse.

04.31 larm om traikolycka på riksväg 56 vid Bie, Katrineholm. En bilist sopp uppgav sig ha väjt för vilt hade kört av vägen och hamnat på taket. Föraren var oskadd.

04.38 vid en hastighetskontroll på E4 vid Nyköpingsbro blev en bilförare misstänkt för hastighetsöverträdelse och körkortet omhändertogs. Mannen, som är i 30-årsåldern förnekade gärningen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen