25 november 07:04, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.27 polisen har från midnatt hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits och fyra har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.55 vid en kontroll av en personbil på Skattegården i Linköping fick tre personer, två män och en kvinna följa med för provtagning och förhör  på grund av misstänkt ringa narkotikabrott. De var alla i 19-årsåldern.

02.59 vid kontroll av en bilist på Snickaregatan i Linköping uppstod misstanke om grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Förare var en man i 30-årsåldern.

05.33 upptäcktes ett inbrott på ett företag på Finnögatan i Linköping. Inbrottet har inträffat någon gång under helgen och polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott samt genomfört en brottsplatsundersökning. Ett värdeskåp har försvunnit, innehållande nycklar med mera.

Det finns inga andra brott eller andra allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen