Uppdaterad 25 november 20:00

25 november 17:21, Skottlossning, misstänkt, Linköping

Polis larmades till Skäggetorp efter misstänkt skottlossning.

16.47 Polis larmades till Skäggetorp med anledning av en misstänkt skottlossning. Flera personer ringde till polisen. Flera polispatruller beordrades till platsen.

16.50 Polis på plats.

När polis kom fram till platsen anträffades en skadad person. Personen har förts till sjukhus med ambulans.

Polisen har upprättat avspärrningar i området och har påbörjat arbetet med att utreda vad det är som har hänt. Polisen arbetar bland annat med att höra vittnen och med dörrknackning i området.

Polisen är intresserad av alla iakttagelser från platsen från den aktuella tidpunkten. Tipsa polisen via telefon 114 14 eller genom att ta kontakt med polis på plats.

19.55 Ingen person är just nu frihetsberövad eller misstänkt i ärendet. Polisen har i nuläget inga uppgifter att lämna om identitet eller skadeläge på personen som är förd till sjukhus. Det finns heller inga övriga kommentarer att lämna kring händelsen med hänvisning till förundersökningssekretessen. Det pågår ett intensivt utredningsarbete och polisen behöver få arbeta vidare med det utan insyn. Avspärrningarna är kvar vid Skäggetorpsgatan, och kommer att vara så tills vidare. Har du tips eller iakttagelser är polisen fortsatt intresserade av dessa, ring 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen