26 november 07:27, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.19 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En person har gripits för brott och två har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning.

01.00 två män i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör vid en kontroll av en bil vid Nyköpingsbro. En av dem misstänktes för ringa narkotikabrott och den andre för ringa narkotikabrott och innehav av narkotika. 

 04.30 vid en rutinkontroll av en bilist på Skjulstagatan i Eskilstuna blev en kvinna i 50-årsåldern misstänkt för grov olovlig körning eftersom hon saknar körkort.

04.47 polisen fick samtal om att en kvinna skulle ha blivit misshandlad i Fröslunda, Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och sammanträffade med en kvinna i 20-årsåldern som ska ha blivit utsatt för misshandel genom att hon ska ha blivit slagen i huvudet så att blodvite uppstod. Kvinnan togs omhand av ambulans. En man i 35-årsåldern som kvinnan har/haft en relation med greps i en lägenhet och fördes till polisstationen för förhör. Han är misstänkt för misshandel och olaga hot, fortfarande gripen när detta skrivs.

04.52 väktare ringde polisen om att ett inbrottsförsök upptäckt på en livsmedelsbutik på Stenbärsvägen i Nyköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om försök till stöld.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen