26 november 07:28, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.47 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott men två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

00.29 en man i 20-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott och innehav av narkotika  på Skrivaregatan i Linköping. Han fick följa med för provtagning och förhör och den misstänkta narkotikan togs i beslag.

02.10 SOS-larm till polisen om brand på Folkborgsvägen i Norrköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov mordbrand eftersom det finns en misstanke om att branden var anlagd. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med vittnen som kan ha gjort iakttagelser. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisens hemsida.

04.03 en man i 25-årsåldern blev misstänkt för drograttfylleri vid en fordonkontroll i Kaga, Linköping. Han blev inlagd för tillnyktring efter provtagningen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen