26 november 07:28, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.11 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

03.44 vid en rutinkontroll av en bilist i Ryhov blev tre personer misstänka för brott. Två män fick följa med för provtagning på grund av misstanke om ringa narkotikabrott och en man fick följa med på grund av misstänkt drograttfylleri, alla i 20-årsåldern.

04.42 polisen fick samtal om inbrott i en BMW i Bankeryd. Tjuvar har gjort inbrott i bilen och stulit navigationsutrustningen mellan klockan 23 fram till det anmäldes. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld samt genomfört en brottsplatsundersökning. Polisen har också spårat och spanat utan resultat.

06.12 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 31 i Järabacken, Jönköping i östlig körriktning. Polisen åkte till olycksplatsen och det visade sig att en bilist kört in med en personbil i bakpartiet på ett lastbilssläp. Två personer drabbades och fördes till sjukhus med ambulans. Bilen bärgades och vägen är fri för trafik efter olyckan.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen