Uppdaterad 27 november 06:26

26 november 22:21, Bråk, Norrköping

Två gripna efter bråk i bostad.

21.18 Polis och ambulans larmades till en bostad på Vattengatan i Norrköping med anledning av ett bråk.

21.21 Polis på plats. En svårt skadad man anträffades i lägenheten och fördes med ambulans till sjukhus. Ytterligare två män fanns där, båda greps.

Polisen påbörjade flera utredningsåtgärder: fastställa identitet på de inblandade, spärra av bostaden för teknisk undersökning, söka med hundpatrull efter eventuella spår i anslutning till fastigheten, knacka dörr i huset, etc. Den tekniska undersökningen är planerad att genomföras under torsdagen.

22.10 De båda gripna är i 40-årsåldern. Det finns ingen ny information att lämna om läget för den skadade mannen. Polisen arbetar efter teorin att det handlar om ett grovt våldsbrott, men det är oklart i nuläget.

Ytterligare information kan inte lämnas i ärendet i nuläget.

Uppdatering i ärendet: 

Den skadade mannen är avliden och brottsrubricering i ärendet är mord. De två gripna är numera anhållna. Polisen har inte lyckats meddela anhöriga men har ändå valt att gå ut med brottsrubriceringen. I övrig kan ingen ytterligare information lämnas i ärendet. 

Uppdatering 2019-11-27 06.25: Polisen lämnar ingen ytterligare information om ärendet, som nu leds av åklagare. Frågor om ärendet hänvisas vänligen till åklagarmyndigheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen