27 november 07:15, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.46 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre personer har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.25 vid ett besök i en lägenhet i Ekholmen i Linköping anträffades en mondre mängd misstänkt narkotika. Två män, i 25- respektive 35-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör på grund av misstanke om ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav. Den misstänkta narkotikan togs i beslag för analys.35-åringen blev också misstänkt för häleri med anledning av att ett flertal elektriska handverktyg anträffades i hans bostad.

00.35 vid en rutinkontroll av en bilist på Hamngatan i Linköping uppstod misstanke om dragrattfylleri och en man i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen