27 november 07:15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

05.00 vid en rutinkontroll av en bilist vid Gamla Flygfältet uppstod misstanke om rattfylleri. En man i 65-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri.

05.12 väktare larmade polis till en restaurang på Nygatan i Nässjö med anledning av misstanke om inbrott. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt och då upptäcktes tecken på inbrott, bland annat en krossad glasruta. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och genomfört spaning i området vilket inte gav något resultat. Även en brottsplatsundersökning är genomförd. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen