27 november 07:12, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

22.13 Narkotikabrott, Luleå
En patrull kontrollerar en misstänkt person i Notviken. Personen, en kvinna i 30-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Hon tas med för provtagning och en anmälan upprättas.

00:08 Misshandel, Kiruna
Polis beordrades till en adress i Kiruna efter samtal om en bråkig man. När patrullen kommer dit har mannen lämnat platsen. Efter vittnesförhör upprättas en anmälan om misstänkt misshandel.

03:01 Stöld/inbrott, Boden
Polis beordrades till en arbetsplats i Boden där ett misstänkt inbrott inträffat. Patrullen sökte igenom byggnaden utan att träffa på någon misstänkt gärningsperson. Det är oklart om något är stulet. En brottsplatsundersökning utfördes och en anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

05:10 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en personbil i Hertsölandet. Föraren, en kvinna i 25-30-årsåldern, misstänks vara drogpåverkad. Hon tas med för provtagning och en anmälan om misstänkt drograttfylleri upprättas.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen