Uppdaterad 27 november 21:40

27 november 19:49, Rån, Värnamo

Polisen söker vittnen efter rån.

19.05 Polis larmades med anledning av ett rån mot en butik på Lagastigen. En person ska ha hotat personal med ett tillhygge och tilltvingat sig kontanter. Därefter ska gärningspersonen ha lämnat platsen till fots. Polisen åkte till platsen och till andra olika platser med ett flertal patruller.

19.10 Polis på plats vid butiken och på andra platser i området.

19.30 Polisen spärrar nu av ett område vid butiken för en kommande kriminalteknisk undersökning.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser i området vid den aktuella tiden. Den som har uppgifter att lämna till polisen ombeds ringa 114 14 eller ta kontakt med polis på plats.

Uppdatering 21.34:

Polisen har under kvällen arbetat vidare med spaningsarbetet men det har ännu inte gett något avgörande resultat och ingen gärningsperson har ännu kunnat gripas i samband med händelsen. Polisen har vidtagit en rad utredningsåtgärder och har bland annat hållit förhör med ett antal personer och hundpatrull har sökt i området.

Ingen person ska ha skadats fysiskt vid rånet.

Polisen är fortsatt angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser i området vid den aktuella tiden. Den som har uppgifter att lämna till polisen ombeds ringa 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen