28 november 05:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

23.29 Borås, brand
Från Viskafors kommer larm om brand i ett flerfamiljshus. När räddningstjänst och polis kommer fram är det rökutveckling i ett trapphus och man utrymmer ett antal lägenheter. Branden har startat i källaren och räddningstjänsten kan ganska snabbt släcka och vädra ut röken. En person kontrolleras av ambulanspersonal på plats. En förundersökning om mordbrand har inletts och polisens tekniker kommer att göra en undersökning under dagen.

02.06 Göteborg, drograttfylleri m.m.
På Manufakturgatan stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 60-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Vid kontroll hittas även en mindre mängd narkotika i bilen. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri, narkotikainnehav samt olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen