28 november 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, ingen har omhändertagits för berusning/ordningsstörning eller fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.39 SOS-larm till polisen om brand i byggnad på Kyrkogatan i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen. Efter att polisen och räddningstjänsten undersökt byggnaden visade det sig att det var en TV som stod påslagen i en konferensavdelning på tredje våningen. TV-bilden visade eldsflammor. Insatsen avslutades, ingen misstanke om brott.

02.41 väktare ringde till polisen om att en krossad ruta hade upptäckts på en skola på Krongatan i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegörelse. Inga tecken på inbrott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen