28 november 07:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.26 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning men ingen har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.15 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Stocksnäsvägen i Eksjö. Visade sig vara två bilar som brann. Polisen har påbörjat två utredningar om skadegörelse genom brand. Polisen vill gärna ha tips eller iakttagelser från allmänheten från området omkring Stocksnäsvägen. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

01.46 SOS-larm om att en bil börjat brinna under färd på riksväg 31/47 vid Vetlanda. Ingen utryckning från polisen eftersom det inte finns misstanke om brott.

02.21 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Ådalsvägen i Jönköping. En bilist hade kört av vägen, bilen bärgades och det finns ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen