Uppdaterad 29 november 14:39

29 november 08:56, Trafikolycka, Jönköpings län

Flera trafikolyckor har inträffat i länet under morgonen. Olyckorna sammanfattas här i en gemensam händelsenotis.

Det råder vinterväglag i Jönköpings län och SMHI har gått ut med en klass 1-varning med anledning av snöfall. Polisen uppmanar alla trafikanter att anpassa hastighet och avstånd till framförvarande fordon efter rådande väglag.

08.18 Samtal om avåkning på länsväg 836 väster om Nässjö, i höjd med Bodatippen. Inga personskador. Bilen behöver bärgas.

08.28 En bilist hade kört in i ett vägräcke på E4 i höjd med Tånnö, Värnamo kommun. Ingen ska ha blivit skadad. Bilen behöver bärgas. Polis på plats.

08.41 En bil har hamnat i diket på länsväg 623 norr om Gnosjö. Inga personskador har rapporterats.

09.10 En bilist hade kört av länsväg 953, precis öster om Nässjö. Inga personskador har rapporterats.

---

13.09 Det kom larm om en singelolycka på länsväg 151 mellan Värnamo och Hillerstorp. En bilist hade kört av vägen och ut på en åker. Föraren fick ont i nacke och panna.
13.29 Polis på plats. Föraren kontrollerades av ambulanspersonal. En telefonstolpe hade körts ned. Det var mycket halt väglag på sträckan.

14.08 Det kom larm om en trafikolycka på riksväg 27 väster om Värnamo. En bilist hade kört in i ett vägräcke, i riktning mot Forsheda. Polis kom till platsen. Det fanns inga personskador att rapportera.

Texten kommer att uppdateras om det kommer mer information om dessa eller andra trafikolyckor i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen