Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 03 november 11:32

03 november 07:23, Stöld/inbrott, Haninge

Ett företag som lagerhåller teknikvaror i Jordbro har blivit utsatt för ett inbrott. En traktor har använts för att komma åt godset.

Efter inbrottet försvann flera gärningsmän i personbilar. I samband med detta kastade gärningmännen ut s k fotanglar vilket orsakat skador på andra förbipasserandes fordon.

Polisen har inlett en förundersökning om grov stöld och genomför en insats i vilken vi letar efter misstänkta personer.

Uppdatering klockan 11:15

Det pågår en teknisk undersökning av brottsplatsen. I nuläget har ingen misstänkt person gripits. Lokalen som som har utsatts för inbrottet har fått omfattande skador i en port som har forserats med en traktor.

Polisen har fått in uppgifter om de fordon som lämnade efter inbrottet men efterfrågar ytterligare iakttagelser som kan ha gjorts. Det rör området mellan Jordro, Segersäng, Grödby och Vårsta under tidsintervallet från klockan 05:00 fram till nu. Iakttagelser som är intressanta för polisen kan röra allt som frångår normalbilden i ovan nämnda område. Om man har gjort iakttagelser kan man ringa in dessa på telefonnummer 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen