03 november 07:24, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med relativt hög arbetsbelastning. Fjorton personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:17 Misshandel Boden. Man som ska ha slagit en ung kvinna på en nöjesanläggning. Polis har varit på plats och hållit förhör, en anmälan om misshandel kommer att upprättas.

23:25 Våld mot tjänsteman Luleå. Man som ska ha varit våldsam mot en ordningsvakt på en restaurang i Luleå. Polis till platsen. Den misstänkte omhändertas med stöd av LOB. Han är i nuläget misstänkt för våld mot tjänsteman.

23:43 Stöld/inbrott Piteå. Okänd gärningsman som tagit sig in i ett hotellrum via en balkongdörr. Skadegörelse i rummet genom att någon klottrat på väggen samt pengar som stulits. Polis har varit på platsen. En anmälan om skadegörelse samt stöld kommer att upprättas.

23:45 Rattfylleri Gällivare. Bil i plogvallen i Malmberget. Polis till platsen. Föraren tas med för provtagning och förhör, han är i nuläget misstänkt för grovt rattfylleri.

01:05 Rattfylleri Luleå. Bil som backat in i en annan bil i Råneå. Polis till platsen. Föraren tas med för provtagning och förhör, han är i nuläget misstänkt för rattfylleri.

02:38 Våldsamt motstånd Kiruna. Man som med våld ska ha motsatt sig en ordningsvakts ingripande på en restaurang i Kiruna. Polis till platsen. Den misstänkte omhändertas med stöd av LOB. Han är i nuläget misstänkt för våldsamt motstånd.

04:25 Stöld Luleå. Okänd som stulit någon form av tv-skärm från ett trapphus på Örnäset. Polis har varit på plats för initiala utredningsåtgärder. Inga gärningsmän påträffade.

04:43 Sedlighetsbrott Boden. Man som ska ha ofredat en ung kvinna sexuellt på en nöjesanläggning. Polis har varit på plats och hållit förhör, en anmälan om sexuellt ofredande kommer att upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen