03 november 07:24, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat nästan 100 ärenden mellan kl 22 och 07. En har gripits, se notis nedan. Totalt 24 personer har frihetsberövats tillfälligt på grund av berusning av alkohol eller narkotika, eller på grund av att de uppträtt stökigt.

22.24 Polis larmades till en bostad i Oxelösund med anledning av ett bråk. Polis kom till platsen och beslutade att gripa en man i 40-årsåldern. Han är misstänkt för misshandel i relation och grovt olaga hot mot en kvinna i ungefär samma ålder. Åklagare beslutade under natten att mannen skulle anhållas. Kvinnan ska inte ha varit allvarligt skadad fysiskt.

23.45 Polisen kontaktades om att det hade varit inbrott i en bostad i Vagnhärad, Trosa kommun. Huset hade stått tomt i drygt en vecka, så det är oklart när inbrottet ägt rum. Polisen kommer att göra en teknisk undersökning under söndagen. Det är oklart vad som kan ha stulits.

04.07 Polis fick samtal om att det hade varit inbrott i en fritidsgård i Nyfors, Eskilstuna. Det hade gått larm efter att någon krossat en ruta. Polis åkte dit. Någon har varit inne i lokalen och en kylskåpsdörr stod öppen, men det är oklart om något har stulits.

04.13 Det kom samtal om stökiga ungdomar och krossade fönster vid en skola i Skiftinge, Eskilstuna. När polis kom dit fanns inga ungdomar kvar. Några krossade rutor upptäcktes och polisen upprättade en anmälan om skadegörelse.

Det har varit en vanlig lördagsnatt med mycket fylla och larm om bråk, men inga grövre brott än ovan nämnda har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen