Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 november 07:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 85 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. 22 personer har frihetsberövats tillfälligt på grund av berusning av alkohol eller narkotika, eller för att de har varit stökiga, samt ett par ärenden om rattfylleri.

22.34 Det kom larm om en trafikolycka på E4 vid Ljungarum, Jönköping. En bilist hade kört in i ett räcke i södergående riktning. En kvinna i 20-årsåldern som körde bilen fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart för polisens presstjänst. Tre passagerare klarade sig utan skador. Polisen misstänker inget brott. Bilen fick bärgas därifrån.

00.14 Polis larmades till en adress i Nässjö med anledning av att flera personer bråkade. De var både inne i huset och utanför. Polis och ambulans kom dit. En person med skallskador fördes till sjukhus med ambulans. Det är en man i 20-årsåldern som är drabbad. Han ska ha blivit misshandlad med ett tillhygge. Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel och har försökt få klarhet i vad som har hänt. Ingen är gripen i nuläget.

Inga grövre brott eller större händelser än ovan nämnda finns att rapporera från natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen