Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 november 07:54, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tio personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon, en förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:41 Våld mot tjänsteman Skellefteå. Man som omhändertagits på restaurang som blivit våldsam. Polis till platsen. Mannen omhändertagen med stöd av LOB. Han är i nuläget misstänkt för våld mot tjänsteman.

00:48 Ofredande Vilhelmina. Ung kvinna som ska ha blivit sexuellt ofredad av en man på ett hotell. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om sexuellt ofredande kommer att upprättas.

01:00 Rattfylleri Umeå. Polis kontrollerar ett fordon på Gimonäs. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri.

01:35 Skadegörelse Lycksele. Man som enligt initiala uppgifter ska ha förstört ett spelbord på ett hotell. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om skadegörelse kommer att upprättas.

01:57 Ofredande Skellefteå. Man som är misstänkt för sexuellt ofredande på en restaurang i Skellefteå. En anmälan om sexuellt ofredande kommer att upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen