Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 03 november 09:16

03 november 08:29, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Sex personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon, två förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:29 Misshandel Sundsvall. Två män som ska ha bråkat i Stenstaden. Polis har varit på platsen. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

23:01 Rattfylleri Härnösand. Polis stoppar och kontrollerar en bil på E4 vid Saltviksbacken. Föraren blåser positivt, han får följa med för provtagning och förhör. Efter kontroll i bevisinstrument är föraren misstänkt för grovt rattfylleri.

00:56 Skadegörelse Örnsköldsvik. Man som krossat en ruta på en fastighet. Polis har varit på platsen och kommer att upprätta en anmälan om skadegörelse.

01:45 Trafikolycka Härnösand. Singelolycka i korsningen Gulsparvsvägen/Stenhammarsvägen. Inga personskador. Polis har varit på plats. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer att upprättas.

02:19 Misshandel Sundsvall. Påverkad kvinna som påträffas i centrala Sundsvall. Hon förs till sjukhus för vård. Initiala uppgifter pekar mot att kvinnan kan ha blivit drogad, en anmälan om misshandel kommer att upprättas.

02:46 Trafikolycka Sundsvall. Bil som kört igenom rondellen vid E14/Bergsgatan. Inga personskador. Föraren har lämnat platsen. Polis har varit på plats. En anmälan om smitning från trafikolycka kommer att upprättas.

06:27 Stöld/inbrott Timrå. Inbrott i lokal med flera olika verksamheter i Vivsta. Inbrott via ett fönster. Inga uppgifter om vad som stulits. Polis är på plats för initiala utredningsåtgärder.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Uppdatering 09:15 ang inbrottet i Timrå

Endast ett försök, inget som stulits. Patrullen har säkrat vissa spår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen