Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

03 november 16:30, Sammanfattning kväll, Jämtlands län

Ett urval av eftermiddagens och kvällens händelser i länet

16:30 - Lugn start på eftermiddagen, inga akuta händelser att rapportera

17:13 - Stöld/inbrott. Hammarstrand

Polis kallas till en adress i Hammarstrand med anledning av att en person haft inbrott i sitt hus under helgen. Polispatrullen skriver en anmälan och genomför en brottsplatsundersökning för att säkra spår på platsen. 

17:36 - Brott mot knivlagen. Östra Odensala, Östersund

Polis får samtal om två personer som misstänks vara påverkade och intressanta för polisen. Vid kontroll av dessa två personer blir den ena av dessa, en man i 20-årsåldern, misstänkt för brott mot knivlagen. Polispatrull skriver en anmälan. 

18:16 - Stöld i butik. Odenskog, Östersund

Polis kallas till en butik med anledning av att två kvinnor, en i 40-årsåldern och en i i 50-årsåldern, stulit varor från butiken. Polispatrullen identifierar kvinnorna, håller förhör och skriver anmälningar.

21:20 Sammanfattning:

En eftermiddag/kväll med normal arbetsbelastning i länet där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Fem stycken viltolyckor har inträffat utan någon personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen