Uppdaterad 30 november 08:44

30 november 07:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Anna Göransson. Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet.

00.04 Misshandel, Bellmansgatan, Göteborg. Polis och ambulans skickas till platsen med anledning av bråk, och uppgifter om att en skadad man ska ligga på marken. Polis anträffar mannen, och det framkommer att han blivit knuffad, och slagit i huvudet i samband med att han fallit till marken. Polis upprättar en anmälan gällande misshandel. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

03.03 Misshandel, Posttorget, Kungälv. I samband med en misshandel på torget förs en man till sjukhus med ambulans. Två gärningsmän uppges ha lämnat platsen i samband med misshandeln.  Polis tar vittnesuppgifter, och upprättar en anmälan gällande misshandel.

03.03 Allmänfarlig ödeläggelse, Byttorp, Borås. Polis och räddningstjänst skickas till Byttorp, efter samtal om en hög smäll. På plats konstateras att något exploderat i anslutning till en balkong, vilket krossat ett fönster till lägenheten. Ingen person har befunnit sig i lägenheten vid tillfället för händelsen. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen