30 november 07:41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal till hög arbetsbelastning. Fem personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden relaterade till psykisk ohälsa.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:58 Trafikolycka, Kramfors: Polisen får samtal om att en personbil med fem personer i har kört in i en byggnad på Limstagatan i centrala Kramfors. De ska sedan ha puttat bilen en bit därifrån, låst den och avvikit från platsen.

En polispatrull beordras till platsen och upprättar en anmälan gällande smitning.

03:00 Misshandel, Sundsvall:

Polisen får samtal om att en person säger att blivit stucken i låret med ett vasst litet föremål på dansgolvet på en dansrestaurang. Polisen håller förhör och får ett signalement på en misstänkt gärningsman. Polisen söker i Stenstan utan att påträffa någon misstänkt.

Den stuckne förs till sjukvård för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen