30 november 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har sedan klockan 22 i går kväll hanterat ett 80-tal händelser. En person har gripits, misstänkt för narkotikabrott. Tio personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

23.38 Narkotikabrott, Nyköping
Polis stoppade en bilist i Hjortensberg, Nyköping. I bilen fanns förutom föraren tre passagerare, varav en hade narkotika på sig. Han greps misstänkt för narkotikabrott av normalgraden, innehav samt bruk. Den misstänkte är en man i 25-årsåldern. Gripandet hävdes klockan 06.22.

02.52 Trafikolycka, Nyköping
SOS larmade om en trafikolycka på E4 i höjd med Bergshammar, söder om Nyköping. En personbil och en lastbil hade kolliderat på platsen. I samband med att personbilen skulle köra om lastbilen smällde man in i mittrefugen och hamnade på sidan. Två personer färdades i bilen och var inledningsvis fastklämda i bilen. De fördes till sjukhus, men bedömdes inte vara allvarligt skadade. Ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen