Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 november 07:19

04 november 06:39, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott.

21.50 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Lockebovägen, Jönköping. En bil hade kört i diket, därefter flugit ett 30-tal meter och landat i en damm. Föraren, en man i 25-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter om mannen skadeläge. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott har upprättats.

05.28 Polis larmades till en adress i Nässjö kommun med anledning av en misshandel. En man hade misshandlat en kvinna. När polis kom till adressen fanns ingen misstänkt person kvar på platsen. En anmälan om misshandel upprättas. Kvinnan ska inte ha behövt åka ambulans till sjukhus.
Uppdatering:
06.33 Den misstänkte mannen påträffades vid den aktuella adressen. Mannen greps misstänkt för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen