04 november 06:40, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott.

00.51 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i ett garage till en villa i området Varamon, Motala. När polis kom till adressen fanns ingen misstänkt person kvar på platsen. Polisen har upprättat en anmälan om grov stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning har genomförts och vissa spår har säkrats. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

02.21 Polisen larmades med anledning av ett slagsmål mellan 10-15 personer utanför en restaurang på Bråddgatan, Norrköping. Flera personer larmade polisen om bråket och flera personer uppgavs ha blivit skadade. När polis kom fram till platsen hade flera av de inblandade lämnat platsen. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen