Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 november 07:04, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:03 Brand, Boden
Polisen larmas om en bilbrand i Bodens centrum. Räddningstjänsten släcker branden och ser till att flytta den aktuella bilen från övriga bilar för att undvika spridning. Polisen har varit på plats för att hålla förhör och dokumentera. En anmälan upprättas gällande skadegörelse genom brand.

03:07 Drograttfylleri, Kalix
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Föraren, en man, tas med för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Körkortet omhändertas och en anmälan upprättas gällande drograttfylleri.

05:44 Trafikkontroll, Älvsbyn
Polisen har haft en trafikkontroll på Nyvägen, Altuna. Cirka 60 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och samtliga var nyktra.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen