Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 november 07:53, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:06 Olaga intrång, Sundsvall
Polisen kontaktas angående en påverkad man som olovligen gått in och kvarstannat på ett hotell i Stenstan. Polispatrull åker till platsen och omhändertar mannen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen upprättar en anmälan gällande olaga intrång samt även egenmäktigt förfarande då mannen olovligen tagit flera rumsnycklar.

 

Fyra viltolyckor har inträffat i Västernorrlands län under tidig måndagsmorgon, två på E4 vid Timrå, en i Ankarsvik samt en i Södermalm, Sundsvall. Det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen