04 november 09:30, Misshandel, grov, Finspång

en gripen efter grov misshandel i Finspång.

05.50 polisen åkte till Finspång med anledning av samtal om bråk i en bostad på Östermalm i Finspång. Polisen började utreda vad som hänt och misstankar uppstod om att en man i 25-årsåldern kan ha blivit utsatt för misshandel som kan ha utförts med hjälp av ett vasst tillhygge. 25-åringen fördes till sjukhus med ambulans med mindre allvarliga skador. Polisen har under morgonen arbetat med att säkra bevisning i olika former på den förmodade brottsplatsen och i närområdet.

En person som kunde misstänkas för att utfört misshandeln hade lämnat platsen när polisen anlände. Polisen spanade efter den misstänkte och kunde vid 07-tiden gripa den misstänkte, som också är i 25-årsåldern på en buss som utgick ifrån Finspång på morgonen.

Polisen förde de gripne till polisstationen för förhör och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen