Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 november 09:47, Stöld/inbrott, Linköping

Sju inbrott i BMW-bilar under natten.

Polisen har under under morgonen fått in anmälningar om inbrott i sju BMW-bilar som stått utomhus på olika platser i Linköping. Bilarna har stått parkerade i Hejdegården, Kallerstad, Östra Valla (2 st), Tannefors, Ramshäll och Gottfridsberg. Rutor har krossats på bilarna och därefter har stöld skett av rattar, instrumentpanel, navigationsutrustning och informationsdisplay.  I samtliga fall har polisen påbörjat utredningar om stöld genom inbrott och brottsplatsundersökning genomförs.

Polisen vill åter igen påminna om vikten av att bilägare till BMW-bilar vidtar brottsförebyggande åtgärder och i första hand ställer bilen i låst garage. Om det inte är möjligt kan larm, DNA-märkning, rattkrycka ha en brottsförebyggande effekt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen