Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

04 november 13:50, Åldringsbrott, Göteborg

Två sk åldringsbrott har under eftermiddagen inträffat i Björkekärr. Polisen vill nu varna för denna typ av brott.

Två äldre personer har under eftermiddagen fått besök i sina bostäder som uppenbart handlar om försök till stöld alternativ bedrägeri. Båda brotten har inträffat i området Träringen.

Kl 13.50:
En anhörig till en äldre kvinna ringer polisen och uppger att en person som uppgett sig komma från HSB varit ringt och uppgivit att han måste komma in för att kontrollera brandlarm. Troligen har "besökaren" inte tagit sig in i bostaden. Offret/kvinna är född -26.

Kl 14.58:
Polisen får in nya uppgifter kring en man person som försökt ta sig in till en äldre kvinna boende i samma område. Även denna gång uppger mannen att han kommer från HSB och ska kontrollera brandvarnaren. Ännu oklart om något är tillgripet. Offret/kvinnan är född -24. 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen