Uppdaterad 12 november 21:30

04 november 18:00, Försvunnen person, Uppvidinge

Eftersök av försvunnen person, Norrhult.

Polisen har under dagen sökt efter en 16-årig pojke som i fredags anmäldes försvunnen. Uppgifter har under dagen inkommit om att pojken kan befinna sig i området kring Änghultasjön och polisen har sökt med ett flertal polispatruller och hundpatruller. Pojken har inte anträffats och polisen efterlyser därför uppgifter och observationer om var pojken kan befinna sig. Sökandet fortsätter under kvällen. Någon helikopter har inte kunnat medverka på grund av väderförhållandena i närheten.

Polisens bedömning är att det inte föreligger någon omedelbar fara för pojkens liv eller hälsa varför insatsen trappas ner under kvällen. Framkommer nya uppgifter om pojkens försvinnande kan denna bedömning komma att ändras.

Den försvunne pojken beskrivs vara cirka 184 centimeter lång, har kort ljusbrunt hår. Vid försvinnandetillfället var han iklädd grön jacka och svarta byxor och bar på en stor grå vandringsryggsäck. 

Observationer och tips mottages tacksamt via telefonnummer 114 14. Ser du eller hr du nyss sett den försvunne pojken bör du ringa polisen på larmnumret 112.

Uppdatering 2019-11-12 kl. 21.25: Pojken har anträffats avliden i området kring Norrhult. Anhöriga är underrättade.

Det finns ingen misstanke om brott.

Polisen vill rikta ett stort tack till alla de frivilliga krafter som engagerat sig i sökandet efter pojken.

Tankarna går till pojkens anhöriga.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen