Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 05 november 10:09

04 november 22:16, Mord/dråp, försök, Eslöv

Misshandlad man anträffad utomhus, centrum.

En uppringare berättar att en man blivit misshandlad utomhus på en adress i centrala Eslöv. Polis skickas till platsen och anträffar en skadad man på marken och vård påbörjas i väntan på ambulans. Platsen spärras av i väntan på vidare undersökningar. Polis skickas också till sjukhus för att få uppgifter om eller från målsägaren.

Uppdatering 23.59: Den skadade mannen vårdas sent under måndagskvällen på sjukhus och uppges ha stickskador. Han är inte identifierad och är ej heller förhörd. Anträffandeplatsen är fortfarande avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

Uppdatering 06:52: Mannen är ännu ej identifierad. Han vårdas fortsatt på sjukhus. Den tekniska undersökningen på platsen är klar. I nuläget finns ingen misstänkt gripen i ärendet.

Uppdatering 09:17: Polisen är intresserade av att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser kring Stenberget/ Villavägen under kvällen. Vi är särskilt intresserade av uppgifter om en personbil som synts i området vid tiden för brottet.

Uppdatering 10:07: Den skadade mannen är identifierad. Han är i 20-årsåldern. Han vårdas fortsatt på sjukhus och har ännu inte kunnat höras.

 

Du kan lämna tips via telefon 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen