Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 november 01:36, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser i länet

19:44 - Räddningsinsats, drunkning. Flärke, Örnsköldsvik

Polis får samtal om att en ryggsäck observerats ute på isen på en sjö. Intill platsen står även en bil parkerad.

Ambulans, räddningstjänst och polis åker till platsen. Efter en stunds sökande påträffas en man i 80-årsåldern avliden i vattnet.

Bedömningen är att det handlar om ett olycksfall i samband med att mannen fiskat på sjön. Mannens anhöriga är underrättade.

01:46 - Brott mot knivlagen. Viksjö, Härnösand

Polis kontrollerar en för dem intressant bil. Vid kontrollen hittar patrullen ett föremål som faller under brott mot knivlagen på passageraren i bilen. Passageraren, en man i 20-årsåldern misstänkts nu för brott mot knivlagen.

02:27 - Bilbrand. Västermalm, Sundsvall

Polis får samtal om att en parkerad bil ska brinna. När polis kommer till platsen är bilen utbränd. Bilen identifieras och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

06:15 - Sammanfattning

En natt med normal arbetsbelastning i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen