Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 05 november 08:16

05 november 05:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

00.19 Mariestad, stöld genom inbrott
På Hammarsmedsgatan går ett larm från en byggnad i ett industriområde. En ruta är krossad och minst en laptop är stulen. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

00.23 Härryda, stöld genom inbrott
På Dahliavägen ses en okänd man ta sig in genom ett fönster till ett uterum, polis kallas till platsen. Kvar finns endast ett par skor, mannen har lämnat. Spaning i området ger inget resultat, ingen grips. En anmälan skrivs, i nuläget oklart vad som stulits.

01.21 Göteborg, skadegörelse genom brand
På Hjällbovägen ses en parkerad personbil brinna, räddningstjänst åker för släckning. Inga uppgifter om spridningsrisk, bilen är utbrunnen och en anmälan skrivs. Ingen gripen.

01.43 Göteborg, skadegörelse genom brand
På Norumshöjd i höjd med förskolan brinner personbilar, totalt rör det sig om fyra personbilar. Räddningstjänst påbörjar släckningsarbetet, en anmälan skrivs. Ingen gripen.  

00.55 Uddevalla, stöld genom inbrott
Polis larmas till ett nybygge på Lingatan där okända personer brutit sig in i containrar. På plats kan konstateras att gods stulits, inga gärningsmän kvar på plats. En anmälan skrivs, i nuläget oklart vad som stulits.

02.48 Göteborg, stöld
Två män ses inne på en byggarbetsplats på Norra Fjädermolnsgatan, de lämnar i en silverfärjad kombibil. Polispatrull kan i närheten av byggarbetsplatsen stoppa bilen med två män i. Bilen är anmäld stulen, föraren kan misstänkas för drograttfylleri och tas med för provtagning. I bilen hittas stulen kabel som tas i beslag.

03.27 Göteborg, misshandel
På Kungsportsavenyn blir en kvinna omkullknuffad och slagen av en för henne okänd berusad kvinna, polis kallas till platsen. Den berusade kvinnan tas med för tillnyktring, hon misstänks för misshandel och olaga hot. Inga uppgifter finns om skador.

 


  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen