Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 november 06:30, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisen hanterat 31 ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits misstänkta för brott, se händelsen kl 03:13 nedan. Tre personer har omhändertagits för provtagning misstänks påverkade.

02:20 En polispatrull stannade och kontrollerade ett fordon och dess förare på riksväg 40 i Jönköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning. Han misstänts för rattfylleri under påverkan av droger.

01:08 Polisen larmades till ett företag i Jönköping efter att företaget hade ertappat en anställd med att stjäla. En man i 25-årsåldern greps av polis misstänkt för stöld. Han anhölls av åklagare under natten.

03:13 En polispatrull visade tecken till en personbil på E4 Jönköping att stanna. Det gjorde inte föraren och ett förföljande av bilen påbörjades. Föraren körde i hastigheter uppåt 200 km/h, vilket gjorde att föraren kom att misstänkas för vårdslöshet i trafik.
03:28 Polisen fick stopp på bilen med hjälp av spikmatta vid Klevshult. I bilen färdades två personer. De greps båda två efter att polisen anträffade misstänkt stöldgods i bilen. Både föraren och passageraren, som båda är män i 30 respektive 25-årsåldern, fick lämna prov för misstänkt påverkan av narkotika. Föraren visade sig även sakna körkort och misstänkts också för olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen