Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 november 07:18, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person i Umeå har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22:55 Misshandel, Skellefteå
Polisen beordras till ett boende i Skellefteå kommun med anledning av ett bråk mellan två unga personer. Polisen åker dit och håller förhör. En anmälan upprättas gällande misshandel.

Tre viltolyckor har inträffat i Västerbottens län under natt och tidig morgon. En med två rådjur i Klutmark, Skellefteå. En med älg på länsväg 363 Håkmark, Umeå och till sist ytterligare en rådjursolycka i Hjåggböle, Skellefteå. Ingen person har kommit till skada.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen