Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

05 november 09:02, Motorfordon, stöld, Sundsvall

Grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel i Sundsbruk.

Före 02-tiden natten till tisdagen stjäls en bil i Sundsbruk utanför Sundsvall. Två okända gärningsmän ska ha tilltvingat sig en bil från en man. Ett tillhygge användes. Brottet rubriceras grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

I nära anslutning till bilstölden får polisen ytterligare ett samtal om att en bil, som stämmer överens med den stulna bilen, har kolliderat med en annan bil i Bergsåker. Polisen åker till platsen och hör bilisten, en anmälan upprättas gällande vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycka. Det finns inga uppgifter om personskador.

Till sist, vid 02:27, larmas polisen om en bilbrand i Västermalm, Sundsvall. Det visar sig vara den tidigare stulna bilen som brinner. En anmälan upprättas gällande skadegörelse genom brand.

Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen