Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

06 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22.22 Rattfylleri, Bengtsfors
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på länsväg 164 i Bengtsfors misstänks för drograttfylleri och får följa med för provtagning. Mannen misstänks även för grov olovlig körning då han inte har körkort. Bilen tas i beslag.  

02.33 Rattfylleri, Göteborg
På Ånäsvägen stoppas en personbil för kontroll. Föraren som saknar körkort misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Bilen tas i beslag.

03.31 Våld mot tjänsteman m.m., Skövde
Se separat händelse.

04.23 Stöld, Lilla Edet
Larm om inbrott på ett eller flera företag på Timmervägen. Väktare samt polis åker till platsen. Ingen gripen. Två dörrar är uppbrutna. Det är för närvarande oklart vad som har stulits.

04.25 Stöld, Tidaholm
Det har varit inbrott i en maskinhall på Skogsholmsvägen. Verktygslådor är uppbrutna men det är för närvarande oklart vad som stulits.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen