Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

06 november 07:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:03 Stöld, Kvissleby
Polisen kontaktas angående en bensinstöld i Kvissleby utanför Sundsvall. Två okända gärningspersoner har setts slanga bränsle från en bil. Polisen åker till platsen och håller förhör samt tar upp en anmälan om stöld.

00:48 Misshandel, Sundsvall
Polisen kontaktas angående en misshandel. En man uppger att han har blivit misshandlad av en okänd gärningsperson som var i sällskap med flera personer. Mannen förs till sjukhus och polisen åker dit för att höra honom. En anmälan upprättas gällande misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen