Uppdaterad 07 november 09:27

07 november 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits.

01.21 Trafikbrott, Norrköping
En patrull mötte en bilist vars bil hade körförbud. Bilisten stoppades och registreringsskyltarna plockades av från bilen. Föraren fick en ordningsbot för att ha använt en bil som var belagd med körförbud.

02.08 Ringa stöld, Norrköping
Polis kallades till en krog på Slottsgatan i Norrköping. En person hade tagit sig in på en del av krogen som var stängd och där tillgripit någon eller några flaskor med alkohol. Personen greps av ordningsvakt efter att man kontrollerat övervakningskameran. Polis har varit på plats och hållt förhör med den misstänkte och vittnen. En anmälan om ringa stöld har upprättats, därefter avvisades personen från platsen.

05.08 Stöld/inbrott, Linköping
En inringare hörde glaskross följt av ett billarm som gick igång ute på gatan. Inringaren sprang ut och såg då två personer springa från grannens bil, en BMW, där rutan var krossad och rattenEtt ur saknades. Polis var på plats med flera hundpatruller inom tio minuter, men trots ett intensivt sökarbete på plats har man inte fått tag i några misstänkta gärningspersoner. Vid 6-tiden inkom ytterligare ett samtal om en drabbad BMW i Ljungsbro, där rutan var krossad och ratten saknades. Anmälningar om stöld genom inbrott i bil har upprättats.

Uppdatering kl 09.26:

Nu är det sammanlagt tio bilar i Östergötland som har drabbats under natten. Sju i Ljungsbro och tre i Mantorp.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen