07 november 07:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 60-tal ärenden sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, se händelse nedan.

03.49 Stöld/inbrott, Jönköping
Ytterligare en person greps, kopplad till en stöld som inträffade vid 20.30-tiden i går kväll. Händelsen började som samtal om ett pågående inbrott på St Pauligatan, där en inringare såg en person hoppa in genom ett fönster till en bostad. Polis larmades till platsen. När polis kom dit försökte två gärningspersoner fly från platsen. En person greps på plats och hund fick upp spår efter den andre som dock aldrig kunde gripas då – men väl senare under natten. Klockan 03.49 stoppade en patrull en bil i Bäckalyckan, Jönköping. En person satt i bilen och greps misstänkt för stöld genom inbrott på St Pauligatan tidigare under kvällen. Bilen togs i beslag. De gripna är båda män i 20- respektive 30-årsåldern.

04.45 Trafikolycka, Vaggeryd
Larm om en lastbil som kört igenom mitträcket på E4 vid Vaggeryd. Räddningstjänst och polis kallades till platsen. Föraren mådde efter omständigheterna bra och ingen annan person hade drabbats av olyckan. Föraren, en man i 60-årsåldern, uppgav att han blivit trött och somnat vid ratten, han är därmed misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen