Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

07 november 07:58, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:30 Stöld/inbrott, Härnösand
Polis beordras till en mindre ort öster om Brunne. Målsägaren uppger att han påträffat en okänd person i huset, som därefter lämnar platsen i bil. Polis åker till platsen för att hålla förhör samt utföra en brottsplatsundersökning. Därefter upprättas en anmälan om försök till stöld i bostad/försök till stöld i byggnad.

22:32 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras att åka till en adress i Örnsköldsvik med anledning av en misstänkt misshandel. En man misstänks har misshandlat en annan man och hotat en kvinna på adressen. De har en relation med varandra. Patrullen har hållit förhör. En anmälan om misshandel och olaga hot upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka vård.

22:46 Knivlagen, Sundsvall
Samtal inkommer om att en bil står i diket i Inre Hamnen i Sundsvall. Patrullen som åker dit och kontrollerar två personer. En anmälan om brott mot knivlagen upprättas.

23:12 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan i Sundsvall med anledning av skadegörelse. En ruta har krossats. Förhör hålls med vittnen och en anmälan om skadegörelse upprättas.

04:00 Stöld/inbrott, Örnsköldsvik
Polis beordras till en butik i Mellansel, Örnsköldsvik, med anledning av att inbrottslarmet har gått. Det finns ingen gärningsperson på plats. Patrullen utför en teknisk undersökning på platsen och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen