Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

07 november 20:21, Inbrott, Sollefteå

Tre villainbrott i Sollefteå kommun.

Polisen har under torsdagseftermiddagen kontaktas gällande tre villainbrott i Sollefteå kommun.

Ett inbrott har skett i trakterna kring Granvåg. Inbrottet har troligen skett på tisdagen eller onsdagen men upptäcktes i dag. Elektronik har stulits. Polisen har tagit upp en anmälan och en brottsplatsundersökning planerar att genomföras.

Även en villa längs länsväg 977 utanför Junsele har utsatts för ett inbrott. Inbrottet ska ha skett någon gång från lunchtid till 15-tiden idag. Den okända gärningspersonen/gärningspersonerna har tagit sig in genom ett fönster.Det är oklart vad som är tillgripet. Polisen har varit på plats för att ta upp en anmälan och göra en brottsplatsundersökning.

En tredje villa i Graninge har haft inbrott någon gång mellan lunchtid och 17.45 idag. Det är oklart om något är tillgripet, men det uppges vara rörigt på platsen. Polisen planerar att göra en brottsplatsundersökning.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen