Uppdaterad 08 november 07:51

08 november 03:55, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Lugn natt i Västerbotten. Ett urval:

22:14 Rattfylleri, Dorotea
Polis kontrollerar en bilist i Dorotea. Förare, en kvinna, blåser positivt i ett sållningsinstrument. Hon medtas för ytterligare provtagning. Kvinnan misstänks för rattfylleri.

00:40 Narkotikabrott, Umeå
På Grubbe i Umeå klagade personer på en person som uppträdde förvirrat och högljutt i och omkring ett flerbostadshus. När polisen kom till platsen för kontroll visade mannen tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika.
Mannen som är i 25-årsåldern omhändertogs för kroppsbesiktning och fördes till Umeå polisstation. Polisen gjorde en husrannsakan i bostaden där mannen befann sig. Polisen fann vad de tror är narkotika i lägenheten.
Mannen misstänks nu för narkotikabrott, eget bruk samt innehav. Mannen släpptes efter provtagning och förhör.

02:10 Trafikbrott, Skellefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Burträsk. Föraren, en man, saknar behörighet. Det hålls förhör och en anmälan om grov olovlig körning upprättas.

04:09 Försök till stöld, Nordmaling
Samtal inkom om personer på återvinningsstationen på Åsgatan i Nordmaling. Polis beordrades ut och området söktes av med hund. Efter att ha dokumenterat platsen har en anmälan om försök till stöld upprättats.

Under natten har två bilister har bötfällts för trafikbrott.

Två viltolyckor har inträffat under natten och morgonen. Inga personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen