Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 08 november 09:05

08 november 07:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.36 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Två personer har gripits, ingen har i övrigt frihetsberövats.

00.01 SOS-larm till polisen om brand i industribyggnad i Horda. Polisen åkte till platsen och gjorde bedömningen att det inte finns någon misstanke om brott och därmed blir det ingen ytterligare åtgärd från polisen.

03.06 en polispatrull träffade på en man i 30-årsåldern i Jönköping och i samband med detta uppstod misstanke om vapenbrott. Vid en husrannsakan i mannens bostad anträffades ett föremål som polisen misstänker är ett vapen som lyder vapenlagen. I lägenheten anträffades en annan person, en kvinna i samma ålder som också greps. Båda är misstänkta för grovt vapenbrott. De fördes till polisstationen för förhör och därefter blev de strax före klockan 06 anhållna av jouråklagare, båda på sannolika skäl misstänkta för grovt vapenbrott genom innehav av pistol eller revolver.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen