Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 oktober 06:25, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. De flesta är rutinärenden så som kontroller av personer och fordon, som inte har resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits.

22.38 Bråk, Norrköping
Polis kallades till en bostad i centrala Norrköping, då inringare ska ha hört en kvinna gråta och bli slagen. På plats lyckades man lokalisera lägenheten som ljuden kom från, det vgisade sig vara en mamma och hennes dotter som bråkade verbalt. Ingen misstanke om brott.

02.38 Trafikolycka vilt, Norrköping
Polis fick flera föremål om flera större föremål som skukke ligga mitt på E4 vid Ingelstad, Norrköping. I mörkret hade både personbilar och lastbilar tvingats parera när föremålen dykt upp i synfältet i sista stund. Polis åkte till platsen och det visade sig vara fyra påkörda vildsvin, varav en jägare kallades ut för att avliva två av dem som fortfarande levde.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen