01 oktober 06:26, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Poliseni Södermanlands län har hanterat ett 35-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. De flesta är rutinärenden så som kontroller av personer och fordon, som inte har resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits.

22.48 Trafikolycka, Strängnäs
En inringare stannade vid en singelolycka på länsväg 223 i Mariefred, Strängnäs kommun. En bilist hade kört av vägen. Föraren var inte skadad och efter att ha larmat åkte inringaren vidare. När ambulans och polis anlände till olycksplatsen var bilen tom och övergiven. Ingen misstanke om brott, eftersom ingen förare fanns kvar när polis kom till platsen är det oklart vem som körde bilen.

00.08 Rattfylleri, Nyköping
Polis stoppade en bilist i Spelhagen, Nyköping. Föraren uppträdde påverkad och togs med för provtagning. Han är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott innehav samt eget bruk. Han är även misstänkt för grov olovlig körning då hans körkort var återkallat.

04.27 Trafikbrott, Nyköping
Polis stoppade en fortkörare på Lennings väg i Nyköping. Föraren, en man i 65-årsåldern, fick sitt körkort omhändertaget då han uppmättes köra i 131 km/h på en 90-sträcka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen